توضیحات آگهی
گزارش برگزاری اختتامیه اولین دوره جایزه استارت آپی استاد محمد کریم فضلی
اختتامیه اولین دوره جایزه استارتاپی استاد محمدکریم فضلی عصر روز یکشنبه ۱۷ مرداد ۱۴۰۰ در پردیس سینمایی کوروش برگزار شد.
در این رویداد که همزمان به صورت آنلاین از سوی علاقهمندان و مدیران ارشد از جمله دکتر مهدی فضلی رئیس هیأت مدیره و مدیر عامل گروه صنعتی گلرنگ و دکتر مریم فضلی رئیس هیأت مدیره دانشگاه گلرنگ و مدیر عامل شرکت آریان تجارت شرق دنبال میشد، دکتر ابراهیمی عضو هیات مدیره گروه صنعتی گلرنگ و مدیر عامل سابهلدینگ گروه سرمایهگذاری کوروش، دکتر گودرزی معاون توسعه استراتژیک گروه صنعتی گلرنگ، متخصصان و ارزیابان جایزه، همکاران دانشگاه گلرنگ، جمعی از مدیران گروه صنعتی گلرنگ و برندگان جایزه استارتاپی استاد محمدکریم فضلی حضور داشتند.
در بخشی از این رویداد دکتر ابراهیمی مدیر عامل سابهلدینگ گروه سرمایهگذاری کوروش به نیابت از دکتر فضلی مدیر عامل گروه صنعتی گلرنگ متن سخنرانی ایشان را قرائت کرد.
در این پیام دکتر فضلی عنوان داشت: به باور اینجانب کسبوکارهای استارتاپی، به اتکای ذات مقیاسپذیر و توان بسیار بالای رشد، این امکان را برای اقتصادمان فراهم میآورند تا با قدرت چند برابری در عرصه کسب وکارهای نوین، حاضر شده و فعالیت نمایند. به همین خاطر، ما با ایمان به قدرت، کارایی، توانایی و اثربخشی کسبوکارهای استارتاپی در اشتغالزایی و کارآفرینی ملی، از طریق جایزه استارتاپی استاد محمدکریم فضلی، در پی انجام رسالت ملی خود در زمینهی صیانت از سرمایههای فیزیکی و بخصوص انسانی کشور عزیزمان هستیم و در این مسیر با هدف قراردادن بازارهای صادراتی بینالمللی در تلاش هستیم از طریق حمایت از کسب وکارهای استارتاپی و دانشبنیان، خالق فرصتهای طلایی برای اقتصاد ملی در عرصههای بینالمللی باشیم.
مدیر عامل گروه صنعتی گلرنگ در ادامه پیام خود از بنیانگذاران استارتاپهایی که در اولین دوره جایزه استارتاپی استاد محمدکریم فضلی در سال ۱۴۰۰ شرکت کرده بودند، تقدیر و تشکر نمود و ابراز امیدواری کرد: امیدوارم به کمک شما جوانان متخصص و متعهد، در مسیر جهانی شدن کسبوکارهای ایران اسلامی بیش از پیش موفق و کامیاب باشیم.
دکتر گودرزی معاون توسعه استراتژیک گروه صنعتی گلرنگ سخنران دیگر این نشست بود. دکتر گودرزی با بیان خاطرهای از استاد محمدکریم فضلی ابراز داشت: در سال ۸۴ یک روز که من از مشکلات فراوانی که برای توسعهی کار وجود داشت و از سنگهایی که جلوی پای ما میانداختند ناراحت و دلگیر، نشسته بودم، حاج آقا به دفتر من آمدند. من به استقبالشان رفتم و ایشان پس از سلام و احوالپرسی پرسیدند: چه خبر؟ من هم درد دلهایم را خدمت ایشان عرض کردم و گفتم آیا امکان صحبت با وزیری، وکیلی، صاحبمنصبی هست تا این مشکلات برطرف شود؟ ایشان پس از شنیدن درد دلهای من پرسیدند: در گروه صنعتی گلرنگ هم کسی جلوی کار کردن شما را گرفته؟ گفتم: نه. گفتند: به اندازهی گروه کار کنید اما اگر میخواهید کارهای بزرگ بکنید گروهتان را بزرگ کنید.
از آن زمان به بعد این فرمایش حاج آقا در گوش من هست که برای انجام کارهای بزرگ باید گروه را بزرگ کرد.
معاون توسعه استراتژیک گروه صنعتی گلرنگ ادامه داد: گروه صنعتی گلرنگ در حال حاضر با همکاری با مراکز دانشبنیان، مراکز علمی و پتانسیلها و سرمایههای انسانی توانسته است کارهای بزرگی انجام بدهد. در این جا من به بخشی از علاقهمندیها و ترندهایی میپردازم که گروه صنعتی گلرنگ دنبال میکند و استارتاپها میتوانند آنها را مد نظر قرار دهند: مبحث فیجیتال که به ترکیب فضای فیزیکی و دیجیتال اختصاص دارد. بایوتکنولوژی، باتریها، خودروهای برقی و خودروهای خودران، انرژیهای نو، موتورهای الکتریکی با توان بالا و وزن کم، داشبورهای مدیریتی و تجمیع کردن کسبوکارها، مدلهای کسبوکاری جدید به معنای کسبوکارهایی که با فرهنگهای جدید سازگار باشند، مانند خوشههایی که دور از هم یک هدف بزرگ را دنبال میکنند.
اعلام برندگان و اعطای جوایز بخش دیگر این برنامه بود که در این بخش دو استارتاپ موفق به دریافت تندیس طلا، لوح تقدیر و ۱۲ سکه تمام شدند. دو استارتاپ نیز تندیس نقره، لوح تقدیر و ۸ سکه تمام را از آن خود کردند و یک استارتاپ تندیس برنزی، لوح تقدیر و ۵ سکه تمام دریافت کرد. به هر یک از استارتاپهای چهارم تا چهاردم نیز لوح تقدیر و مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال اهدا گردید.
علاوه بر این جوایز، دو تابلو نوشته با آب طلا نیز به دو استارتاپ اول تعلق گرفت. در این تابلو نوشته جملهای از بنیانگذار گروه صنعتی گلرنگ به همراه تصویر ایشان نقش بسته بود:
مردان بزرگ مشکلپسند بودهاند و با انجام کارهای مشکل، بزرگ و نامآور شدهاند. آدمهای کوچک نیز چون مشکلات بزرگ را نپسندیدهاند،کوچک ماندهاند. کارهای بزرگ از آن مردان بزرگ است.
گفتنی است استارتاپهای سیو اپ و کاربوم که تندیسهای طلایی را از آن خود کردند به ترتیب به مراقبت از سالمندان و وبسایت پلتفورم فعال و نوآور در زمینه منابع انسانی اختصاص داشتند.
نام تجاری استارتاپهای برگزیده و موضوع کسبوکار و فعالیت آنها در ادامه ارائه میشود:
۱. سیو اپ/ مراقبت از سالمندان
۲. کاربوم/ وب سایت پلتفورم فعال و نوآور در زمینه منابع انسانی
۳. ناوگانو-دید بانو/ ارائه دهنده راهکارهای جامع سازمانی بر مبنای هوش مصنوعی
۴. پیکتو/ شهر دیجیتال
۵. آفتاب/ آموزش مجازی
۶. کارجو پلاس/ خدمات منابع انسانی
۷. سنسوکز/ دستگاه قند خون
۸. سخن/ هوش مصنوعی و پردازش گفتار
۹. اسمارت لایف/ محصولات آنتی اکسیدانت و قلیایی جهت تقویت سیستم ایمنی بدن و ارتقاء بسیار زیاد کیفیت آب آشامیدنی
۱۰. اسمارت رانرز/ ورزشی
۱۱. لوجیکو/ نرم افزار مدیریت ناوگان
۱۲. بقراط/ وب اپلیکیشن بقراط یک پلتفرم سلامت
۱۳. رامونا/ تولید نرمافزارهای امنیتی نوین بر پایه هوش مصنوعی
۱۴. پنتا اکسید وانادیوم/ استخراج فلزات سنگین از قیر طبیعی
۱۵. نانو مکمل روی/ تولید محصولات مبتنی بر فناوریهای پیشرفته شیمیایی و نانو فناوری
۱۶. trading expert/ آربیتراژ در رمز ارزها
در بخش پایانی این مراسم ارزیابان جایزه استارتاپی استاد محمدکریم فضلی مورد تقدیر قرار گرفتند.
آشنایی با استاد محمد کریم فضلی
کارآفرینی از نگاه استاد محمد کریم فضلی
به جرات می توان گفت کارآفرینی ، جمع ویژگی های متضادی است که لازم است درقالب ترکیبی ژنتیک و چند وجهی دریک فرد جمع شده و تبدیل به پدیده ای شود که ما از وی به عنوان کارآفرین ملی و شاخص یاد می کنیم .
در این میان ، حضور در عرصه ی کارآفرینی بدون توجه به اصول و مبانی پایه ای و عمیق فکری و نظری مثل ساختن عمارتی در آب و بدون بن وریشه می ماند. از این دیدگاه می توان گفت که کارآفرینی ، بسان ایجاد یک امپراتوری است که قبل از هرچیز ، باید مبانی فکری وایدئولوژیک آن پایه گذاری شده وسپس آنرا به دنیا آورد.
در اولین برداشت می توان گفت که کارآفرینی یک نظام هماهنگ و سیستماتیک از مجموعه ی رویکردها وباورهایی است که کارآفرین ساز است .
به زعم ما ، عدم توجه به این ریشه ها (اصول ومبانی ) ، بسان ساختن عمارت و امپراتوری کارآفرینی برروی زمین سستی است که هر آن احتمال فرو ریختن آن وجود دارد وآن دسته از کارآفرینانی که در این عرصه به مبانی کارآفرینی پرداخته ودر این زمینه ممارست نموده وماهر شده اند ، قطعا شانس بیشتری برای موفقیت در دنیای کارآفرینی نسبت به بقیه ی افراد خواهند داشت . زیرا اصول کارآفرینی زیر ساخت فلسفی وجهان بینی کارآفرینی است که می تواند هم در ساخت وهم در حفظ امپراتوری کارآفرینی بسان ابزاری قوی وکارآمد در اختیار کارآفرینان قرار بگیرد .
این مهم ترین برداشت و مهم ترین آموزه از رفتار کارآفرینانه ی مرحوم استاد حاج محمد کریم فضلی درفرآیند بنیانگذاری گروه صنعتی گلرنگ و بن مایه ی عملکرد این سازمان افتخار آفرین ایرانی در سال های اخیر است .
درک و ودانش عالی استاد از مبانی کارآفرینی و رعایت کامل و جامع اصول کارآفرینی توسط ایشان چارچوبی مناسب و ساختار یافته برای دیدن و خلق فرصت ها ونیز آمادگی برای مواجهه ی موثر با چالش های پیش روی مدیران و کارکنان گروه صنعتی گلرنگ گشود .
کاربرد و عدم تخطئی از اصول کارآفرینی ، چراغ راه ایشان در سفر کارآفرینی شد . سفری که هر روز آنرا بهتر وکامل تر و هیجان انگیزتر پیمود.
برای ما که مشتاق الگو گرفتن از بزرگان کارآفرینی و کسب وکار هستیم فرض و واجب است که این اصول را فرابگیریم و به آنها توجه و با آنها زندگی کنیم . چرا که آدمی با جهان بینی وفلسفه ی خود زندگی می کند وکارآفرین بدون داشتن جهان بینی مناسب وهمه جانبه وقوی ، امکان وشانس ساخت یک امپراتوری قوی وبزرگ را ندارد .
اصول کارآفرینی گروه صنعتی گلرنگ که توسط استاد محمد کریم فضلی بنیان گذاشته شده و سپس توسط جانشین شایسته وخلاق ایشان یعنی آقای دکتر مهدی فضلی تکمیل ، بازمهندسی و با شرایط روز فضای کسب وکار ایران تطبیق داده شد ، سیستم عامل مناسب و تکرار شونده و مقیاس پذیری را در گروه صنعتی گلرنگ به ارمغان آورده است که اثر خارق العاده ی آنرا در همه ی کسب وکارهایی که این گروه صنعتی داراست و یا وارد آنها می شود شاهد هستیم . این گروه صنعتی با بازآفرینی و خلق یک الگوی مناسب واثربخش بومی کارآفرینی و کسب وکار ، توانسته الگویی موفق از کارآفرینی سازمانی را در محیط کسب وکار ایران ارائه ودراین مورد تبدیل به ترازی قابل استناد برای سایر کارآفرینان شود .
این الگوی کارآفرینی ، ضمن خلق شخصیتی منحصر به فرد از گروه صنعتی گلرنگ وفرهنگ سازمانی آن ، قواعد وچگونگی تعامل آنها با افراد وپدیده های پیرامونی کسب وکار و کارآفرینی را تعریف وبه روابط متعامل آنها با گلرنگ رنگ وبوی موفقیت وپیشرفت و رشد بخشیده است .
اصولی که مرحوم استاد محمد کریم فضلی در گروه صنعتی گلرنگ پایه گذاری نموده است ، ریشه ها و بنیانی محکم در اختیار مدیران وکارکنان این سازمان خلاق ونوآور ایرانی قرارداده است تا باوجود چالش های متعدد ومتنوع موجود در محیط کسب وکار ایران ، جذب ، تطبیق پذیری و برگشت پذیری نسبت به این چالش ها را جزء لاینفک فرهنگ کارآفرینی و امتیاز ویژه آن تبدیل نماید .
همه ی اینها خود ، به ایجاد یک فرهنگ و توان خاص تاب آوری در گروه صنعتی گلرنگ و شرکت های وابسته به آن کمک شایان توجهی نموده است .
فرهنگی که استاد بنیانگذار آن بوده اند ، به مدیران و کارکنان این گروه صنعتی کمک کرد تا به اتکای آنها در مواجهه ی کامل واثربخش با چالش های درونی و بیرونی محیط کسب وکار ایران ، راه را گم نکرده و هم چنان در مسیر رشد وتعالی خود گام برداشته و در دشوار ترین لحظات و غرورانگیزترین اوقات ، با کنترل وهدایت سیستم های عملیاتی خود در مسیری مطلوب ، گوی موفقیت را از رقبا بربایند .
آشنایی با جایزه استارت آپی استاد محمد کریم فضلی
دانشگاه گلرنگ ، با توجه به لزوم توسعه وترویج کارآفرینی استارت آپی در کشور به عنوان مهم ترین رویکرد خودکفایی اقتصادی وصنعتی در کشور ، وبا توجه به رسالت کارآفرینی و توسعه ی کسب وکار خود ، در نظردارد دومین دوره ی جایزه استارت آپی استاد محمد کریم فضلی ، بنیانگذار فقید گروه صنعتی گلرنگ را درهفتم اردیبهشت ماه 1401(به شرط بر طرف شدن محدودیت های ناشی از بیماری کرونا ) برگزار نماید . بدیهی است در صورت عدم برطرف شدن این مشکل ، ممکن است زمان برگزاری رویداد تغییر یابد و یا مراسم به صورت آنلاین برگزار شود.
به همین خاطر ، از همه ی کارآفرینان و شرکت ها به صورت حقیقی وحقوقی در خواست می شود ، ضمن تکمیل فرم اولیه ثبت نام که دراین سایت بازگذاری شده است ، آمادگی خود را برای شرکت دراین برنامه اعلام نمایند .
این جایزه ، در دومدل وساختار حقیقی و حقوقی تنظیم شده و کارآفرینان محترم براساس نوع درخواست خود براساس مدل حقیقی یا حقوقی مورد ارزیابی قرار گرفته و افراد وشرکت های برتردر مراسمی با حضور مدیرعامل محترم و معاونین محترم گروه صنعتی گلرنگ ، مورد تشویق قرار گرفته وتندیس کارآفرین برتر به همراه جوایز ارزشمند به ایشان اهداء خواهد شد .
دانشگاه گلرنگ ، ضمن پاسداشت نام وخاطره ی استاد محمد کریم فضلی ، امیدوار است این حرکت ملی آغاز بر توسعه ی کسب وکارهای ایرانی باشد .
مهلت ارسال آثار:پایان دی ماه 1400
مدل ارزیابی متقاضیان
ارزیابی متقاضیان دریافت این جایزه استارت آپی در دو گروه متقاضیان حقیقی و حقوقی انجام می شود .
همه ی ارزیابی ها براساس مدل ویژه کارآفرینان شرکتی و کارآفرینان حقیقی انجام و در هر سه حوزه صنعت ، خدمات وکشاورزی ، کارآفرینان حقیقی و یا حقوقی برتر در سه گروه اول -دوم و سوم معرفی وانتخاب خواهند شد .
کلیه ارزیابی ها ، توسط ارزیابان مستقل که به انتخاب دانشگاه گلرنگ گزینش شده اند ، زیر نظر هیات اجرایی برنامه انجام ونتیجه آن به متقاضیان اعلام می شود .
شرایط ثبت نام در جایزه
1-استارت آپ های مبتنی بر سایت و اپلیکیشن در اولویت میباشند.
2- استارت آپ های در مرحله ایده امکان حضور در جایزه را ندارند.
3- استارت آپ اجراء شده باشد( خواه پایین یا بالای نقطه ی سربه سر باشد)
4- در تمامی حوزه و فعالیت های استارت اپی ودانش بنیان امکان ثبت نام وجود دارد.
امتیازات شرکت در جایزه
افراد حقیقی و حقوقی شرکت کننده دراین دوره مشمول امتیازات مستقیم وغیر مستقیم برنامه قرار خواهند گرفت :
الف- امتیازات مستقیم
مهم ترین امتیاز مستقیم این برنامه دریافت تندیس وجایزه ارزشمندی است که از طرف گروه صنعتی گلرنگ وتوسط آقای دکتر مهدی فضلی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل گروه صنعتی گلرنگ به افراد شرکت کننده اهداء می شود .
ب- امتیازات غیر مستقیم
امتیازات غیر مستقیم این برنامه عبارتست از :
– شناخته شدن به عنوان یک کارآفرین برتر در سطح ملی
– امکان شبکه سازی در مجموعه شرکت های تابعه گروه صنعتی گلرنگ
– امکان جذب سرمایه گذار در کسب وکارها و ایده های مرتبط
– معرفی افراد حقیقی وحقوقی شرکت کننده دراین برنامه به شرکت های تابعه گروه صنعتی گلرنگ
اعضای شورای سیاستگذاری جایزه
سرکار خانم دکتر مریم فضلی
رئیس شورای سیاستگذاری جایزه و مدیر عامل شرکت آرین تجارت شرق
جناب آقای دکتر علی ابراهیمی کردلر
معاون مالی و اقتصادی گروه صنعتی گلرنگ
جناب آقای دکتر مسعود گودرزی
معاون برنامه ریزی و توسعه استراتژیک
جناب آقای مهندس محمد شرکت بزازان
نماینده مدیر عامل گروه صنعتی گلرنگ
جناب آقای مهندس سید محمد باقر فاضلیان
معاون توسعه صنعتی و مدیرعامل ساب هلدینگ پدیده پایدار
جناب آقای دکتر مسعود سزاوار
مدیر عامل ساب هولدینگ مهد سرمایه گذاری خاورمیانه
سرکار خانم مهندس عزیزه تیموری
مدیر عامل شرکت خدمات تحقیقاتی آرین گستر
جناب آقای دکتر علیرضا کیانی
مدیرعامل ساب هلدینگ آرین کیمیا تک