توضیحات آگهی
هوش مصنوعی چیست؟
هوش مصنوعی Artificial intelligence شاخهای از علوم کامپیوتر است که در آن به ساخت ماشینهایی هوشمند پرداخته میشود که مانند انسانها عمل میکنند و واکنش انجام میدهند.یک عامل هوشمند، سیستمی است که با شناخت محیط اطراف خود، شانس موفقیت خود را پس از تحلیل و بررسی افزایش میدهد. هوش مصنوعی در آیندهای نه چندان دور زندگی بیشتر انسانها را تحت تاثیر قرار خواهد داد. بنا بر تحقیق معتبر دانشگاه آکسفورد که در سال ۲۰۱۳ انجام گرفته است؛ ۴۷ درصد از کل جایگاههای شغلی ایالات متحده در سال ۲۰۳۰ به شکل اتوماسیون و بدون حضور انسان انجام میگیرند. همچنین برنامهنویسان و مهندسان نرمافزار در ۲۰ سال آینده تنها ۸ درصد امکان اتوماسیون شغلشان وجود دارد. محققین براین باوراند که نهایتا مهندسان نرمافزار روزی با برنامهای هوشمند جایگزین خواهند شد؛ برنامه ای که میتواند کدها را خود کپی کند، بنویسد و آنها را بهبود بخشد.
هوش مصنوعی چه کاربردهایی دارد؟
کاربردها در زندگی
امروزه نیز میتوان کاربردهای هوش مصنوعی را در زندگی روزمره مشاهده کرد. برای مثال برخی از چراغهای راهنمایی رانندگی هوشمند با محاسبه زمان مورد نیاز برای توقف خودروها در پشت چراغ قرمز از هوش مصنوعی استفاده میکنند. غلط یاب گوشیهای هوشمند کلماتی را که نادرست نوشته شدهاند را شناسایی و آن را با کلمهی درست جایگذاری میکنند. آنها شیوه نگارش شما را یاد میگیرند و کلماتی مناسب را برای تکمیل جمله ارائه می دهند. دستیارهای صوتی گوگل (Google Now) ، اپل (Siri) و مایکروسافت (Cortana) به سوالات و درخواستهای شما پاسخ میدهند و در هنگام رانندگی تنها با گوش سپردن به سخنان شما؛ برای دوستانتان پیامک می نگارد و ارسال میکند . همچنین با شناختی که از شما دارند (مانند سلیقه) به بررسی رستورانهای نزدیک مورد علاقه شمامیپردازند و بهترین رستوران را پیشنهاد میدهند.
همچنین برخی از موتورهای جستجوگر مانند گوگل شیوه جستجو نمودن شما را یاد میگیرند و متناسب با آنچه که به دنبال آن میگردید، نتایج را سفارش سازی میکنند. به تبلیغات هوشمند گوگل نیز میتوان اشاره کرد: کافی است یک اپلیکیشن را از فروشگاه اپلیکیشن گوگل (Google Play) دانلود و یا فیلمی را از یوتیوب نگاه کنید تا تبلیغات مرتبط با آنها را در سایتهایی که از کدهای تبلیغاتی گوگل استفاده میکنند مشاهده کنید. اپلیکیشن و سایت فیسبوک را نیز میتوان به عنوان یکی از سایتهایی نام برد که با استفاده از هوش مصنوعی، تبلیغات خود را برای کاربران هدفمند نموده و باعث شده است تا سودی چند برابر به دست آورد.
از دیگر کاربردهای هوش مصنوعی میتوان تطابق دادن اثر انگشتها یا چهرهها برای باز نمودن قفل امنیتی گوشیهای هوشمند را نام برد.
کاربردهای دیگر…
در حال حاضر نرم افزارهایی با استفاده از یادگیری ماشینی ساخته شدهاند که قادر به تشخیص و توصیف اجسام درون تصویر و تشخیص حالات (احساسات) از روی صورت هستند. شرکتهای بزرگی مانند گوگل و مایکروسافت نیز اقدامهایی در مورد توسعهی پروژههایی مانند سیستم تشخیص اجسام درون تصویر نیز انجام دادهاند؛ اما تا به حال آن را برای استفاده عموم منتشر نکرده اند. از معروفترین پروژههای بینایی ماشین با قابلیت تشخیص اشیاء، میتوان پروژهی Image Identification شرکت Wolfram را نام برد که برای استفاده عموم به صورت آنلاین منتشر شده است.
از این علم می توان در کسب و کارهای مختلف استفاده کرد و در هر کسب و کاری منفعت های بسیاری را به همراه خواهد داشت.
حوزه های کاربردی هوش مصنوعی بسیار وسیع و گسترده است، برخی از کاربردهای آن عبارتند از:
– هوش مصنوعی در حوزه سلامت
– هوش مصنوعی در حوزه کسب و کار
– هوش مصنوعی در حوزه آموزش و پرورش
– هوش مصنوعی در حوزه اقتصاد
– هوش مصنوعی در حوزه قانون و قضا
– هوش مصنوعی در حوزه تولید
– هوش مصنوعی در برقراری امنیت
– هوش مصنوعی و تفسیر دادهها
– …
خواستگاه برگزاری این رویداد در دانشگاه گلرنگ
امروزه، میزان دادههایی که توسط انسان و ماشینها ایجاد میشو آنقدر زیاد است که جذب، تفسیر و تصمیم گیریهای پیچیده بر اساس آن دادهها از توانایی انسان فراتر میرود. هوش مصنوعی پایه و اساس تمام یادگیری رایانهها را تشکیل میدهد و آینده تصمیم گیریهای پیچیده است. به عنوان نمونه، بیشتر انسانها میتوانند بفهمند که چگونه نباید در بازیهاس مختلف پس از آزمون و خطای بسیار برنده شوند و حتی روند بازی را تشخیص دهند. تعداد افراد کمی در دنیا به عنوان بزرگترین قهرمانان بازی چکر در نظر گرفته میشوند که بیش از ۵۰۰ میلیارد حرکت متفاوتی میتواند داشته باشد. استفاده از رایانهها در محاسبه این ترکیبها و جابجاییها، برای دستیابی به بهترین تصمیم بسیار کاربردی است. هوش مصنوعی (و تحول آن در یادگیری ماشین) و یادگیری عمیق آینده اساسی برای تصمیم گیری در مورد کسب و کار و بسیاری از حوزههای دیگر رقم است.
از آنجایی که هوش مصنوعی میتواند به عنوان یک ضرورت ملی و در چارچوب یک برنامه مشخص و جامع، خودکفایی، اشتغال و توسعه بخش صنعت، توسعه کشور را به دنبال داشته و به عنوان عامل مهمی در رشد و شکوفایی کشور در تمامی حوزهها اثرگذار باشد، و با توجه به اینکه یکی از صنایع حیاتی هر کشور صنعت FMCG میباشد، “دانشگاه گلرنگ” با شعار “دانشگاه گلرنگ دروازه رشد و تجاری سازی “ اقدام به برگزاری فراخوان حضور اندیمشندان، صاحب نظران و کارآفرینان به حضور در “همایش کاربرد هوش مصنوعی در صنعت FMCG” مینماید.
حوزههای رویداد
- هوش مصنوعی در دیجیتال مارکتینگ
- هوش مصنوعی در خرید
- هوش مصنوعی در لجستیک
- هوش مصنوعی در انبارداری
- هوش مصنوعی در HR
- هوش مصنوعی در پرداخت الکترونیک
- هوش مصنوعی در تعیین سلیقه مشتریمجریان
حامیان
گروه صنعتی گلرنگ |
اکتیو |
شرکت آریان تجارت شرق |
اوه |
الارو |
هایپر فامیلی |
هایپر فامیلی |
فروشگاه های همواره تخفیف افق کوروش |
لارین |
مریدنت |
مرسی |
شرکت ساختمانی گلرنگ سازه |
|
|
|
ستاره طلایی سینا |
سورنا |
سوباشه |
مجریان
مرکز علمی کاربردی کلرنگ
کالج فروش
دیجیتال مارکتینگ دانشگاه گلرنگ
جایزه استارت آپی
جایزه مخترعین و مبتکرین
مدرسه کسب و کار گلرنگ
نحوه ی تماس با دبیرخانه رویداد
شرکت کنندگان گرامی، برای تماس با دبیرخانه می توانید از طریق شماره تلفن های زیر با ما در تماس باشید:
02188918351
02188912208
02188807200
02188913209
داخلی 110
خانم دکتر مهدوی
مسئول واحد تجاری سازی دانشگاه گلرنگ و مجری رویداد